воскресенье, 11 января 2015 г.



Урок сьомий.  Тріумф!



           Зітер голову змію.   
Пророцтво Боже збулося! (Буття 3:15)

"... простивши усі гріхи, знищивши рукописання на нас, що наказами було проти нас, – Він із середини взяв його та й прибив його на хресті, роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, – пермігши їх на хресті!"




ОДИН! 

Ісус. Один Ісус Спаситель!
Спасіння в іншому нема!
Усього світу Викупитель,
Бо Кров Свята – лише одна!

І Він за тебе, Україно,
Пролив її, щоб жила ти,
І кличе нас: «Прийди, дитино,
Іди до світла з темноти.

Лише зі Мною будь єдина,
На Слові Божому – завжди,
Бо ти Моя, Моя дитина.
Туди де гріх і зло, не йди!

Не йди туди, де з медом слово,
Де правди чистої нема,
Де помста вилитись готова,
А правда скована – німа!

Я поведу тебе за руку
І підніму тебе з колін!
Забудеш біль свій, гірку муку.
Я йду вже! Чуєш, дзвонить дзвін!»

Тема уроку: Те, що було загублено людством в Адамі, Господь Бог повернув нам в Ісусі Христі.

Мета уроку: Відкрити дітям Господній план спасіння для всього людства.

Виховні можливості уроку: Пізнавати милість і любов Божу; виховувати в дітей страх Господній, вдячність за милість і любов, за Ісуса Христа, Сина Божого, за спасіння здобуте всім на Голготі.

·         Молитва.
«Господи Ісусе,  дякуємо Тобі за милість і любов, і все те добро, що Ти вчинив і до нині чиниш нам.  Благослови нас, Господи, і дай нам розуміння пізнавати Слово Твоє, волю Твою. Ти учи, і веди нас, щоб нам не впасти в спокусу і не звернути на манівці. В Ім'я Господа Ісуса просимо і дякуємо Тобі! Амінь!»

·         Згадаймо, діти: Про що ми дізнались на попередньому уроці?
·         Хто може розповісти про те, що сталося в Едені?  (В результаті невір'я і непослуху Адама і Єви Слову Божому – Господу Богу, все людство потрапило в пастку гріха, диявола і смерті. Те вони вибрали собі самі, і були випроваджені із раю, бо Господь і гріх – несумісні. Через них була проклята земля. Вона буде родити людям терні і будяки.)
·         Діти, хто з вас бачив будяччя на полях, в лісі,  в лузі, вздовж доріг? (Будяки ростуть скрізь і людям приходиться прикладати багато зусилля, щоб боротися з ними – в поті лиця, як сказав Господь.)
·         Коли ми побачимо будяки, то про що ми можемо подумати, згадати? (Про Еден, про невір'я і непослух Господу Богу, а також подумати: «Яким я стою перед Господом: послушним дитям Божим чи нерозкаяним грішником, і оці будяки показують на мене пальцем своїм?»)
·         Через непослух слову Божому, що втратив Адам? (Читайте Буття 1:28)
·         Як диявол переміг Адама? (Переміг неправдою і хитрістю, спотворюючи слова Божі. Буття 3:1-5).
·         Із сина Божого ким став Адам?
·         Прочитаємо 2Петра 2:19: «…хто ким переможений, той тому і раб». (Людина стала рабом гріха – невір'я і диявола.)
·          Непослушність Слову Божому – невір'я являється найтяжчим гріхом. Це є первородний гріх. Гріх Адама, першого людського роду, переходить від покоління до покоління до цього дня, і люди вірять слову людському – слову диявола і не вірять Слову Божому. Вони читають Біблію, зачитують місця з Біблії, але чинять, як Адам, – що самі хочуть, всупереч того, що написано в Слові Божому (Єв. Івана 5:44, 8:47).
·         Як ви думаєте: Господь справедливо вчинив з Адамом і Євою? (Господь усім дає право вибирати в житті свою дорогу: з Господом – в рай чи з дияволом в країну зла.  Люди вибрали: пізнати зло. Який же результат цього пізнання? Перше послання Івана 5: 19 «…весь світ лежить у злі». Рай створений для дітей Божих, – там зла і смерті не було і Господь їх вислав звідти, щоб вони могли пізнати те, що вибрали, – зло і смерть.)

·         Як ви думаєте: Що сталося б, якби Адам і Єва залишені були б в Едені? (Гріх був би узаконений і зацарював би навічно, і у Всесвіті зчинився б хаос.)


·         Діти, хто знає значення 
слова «атеїст»? (на грецькіій мові означає безбожник.  Атеїсти – безбожники у всіх бідах звинувачують Господа Бога, але забувають, що людина свій вибір робить сама, і сама знімає пов'зку із своїх очей і затички із своїх вух. Якщо вона не хоче відкрити очі і вуха, то назавжди залишається сліпою і глухою і – не почує Божого слова, а чує слова диявола і підкоряється йому. Кому людина належить, того вона і чує. Незалежних людей нема: людина чи з Господом чи з дияволом! Кожен, перевір себе!  
·         Якщо любимо життя і хочемо жити, то біймося непослухом і неправдою зневажати Господа. Він довготерпить, щоб ми покаялись і прийшли в Царство Боже, і жили вічно в мирі і радості з Господом.
·         Не будемо нічого додавати до Слова Божого, ні віднімати нічого, бо цією роботою займається диявол і його слуги, а ми – діти Божі.
·         Як ви думаєте, діти, Господь звертає увагу на наш непослух?
·         Пам'ятаймо, що найменший непослух робить Господу боляче. Він любить нас і турбується про нас, а ми не приймаємо Його добра, хочемо чинити все своїм розумом, як Адам. Виходить результат, як і в Адама.
·         Прочитаємо Буття 3:21.
·         Що зробив Господь для людини?
·         Чому Він це зробив? (Перші люди, Адам і Єва зрадили Господа, але Господь потурбувався про них, щоб вони не страждали від холоду і спеки.)
·         Що бачили Адам і Єва, коли Господь готував їм одяг? (Адам і Єва бачили кров ягнят, пролиту через них, щоб їх одягнути. Це булла перша кров пролита за людський гріх. Вона прикрила гріх людини, але не змила його.)
·         То за що понесли кару Адам і Єва?
·         Люди були покарані за непослух, але не залишені Господом.
·         Прочитаємо Буття 3:14.
·         Про що ви дізнались? Яку кару поніс змій за свою підлість? (Проклятий змій перед всіма, хто живе на землі і буде повзати на череві своєму, і буде їсти землю все своє життя, бо він дозволив сатані ввійти в нього – прийняв його в своє серце і чинив усе, що той велів йому. Коли ми чинимо всупереч Слову Божому, Біблії, або людське ставимо вище Господнього, то хазяїн в нашому серці диявол, а не Господь, і ми зневажаємо Господа.)
·         Читаємо Буття 3:15.
·         Ще раз уважно прочитаємо, яку кару від Господа понесе диявол: «Я покладу ворожнечу  між тобою і між жінкою (церквою Живого Господа Бога), між насінням твоїм (невірними Господу) і між насінням її (Ісусом, Сином Божим і Його послідовниками). Воно зітре тобі голову, а ти будеш жалити його в п'яту». Цей присуд сатані був пророцтвом для людства, що прозвучало із вуст Господніх  чотири тисячі років наперед, перше, ніж збудеться, тоді, коли виповниться повнота часу і відкриється ворог всього Всесвіту. І всі небожителі і жителі землі упевняться в підступності, жорстокості сатани через жадобу влади.
·         Як ви думаєте: Всі ці події в Едені були несподіванкою для Господа чи ні?
·         Читаємо Ефесянам 1:3-6 «Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що нас у Христі благословив усяким благословенням духовним у небесах, так як вибрав у Ньому Він нас перше закладин світу, щоб були ми перед Ним святі і непорочні, у любові, призначивши наперед, щоб нас усиновити Ісусом Христом за вподобанням волі Своєї, на хвалу слави благодаті Своєї, якою Він обдарував нас в Улюбленім, …»
·         Господь здійснює Свій план спасіння людства і знищення гріха, смерті і сатани за планом установленим ще до створення світу і людини в тому числі. Гріхопадіння було передбачене в Плані Божого спасіння людства, але не обов'язкове, бо Господь відкрито попередив Адама про небезпеку: «не їж і не доторкайся, щоб не вмерти, з'їси - умреш». Він знав, що любиме Його творіння – людина буде обдурена сатаною, впаде в гріх, і стане рабом гріха і смерті. Непорушний закон Всесвіту: «За гріх – смерть», не може бути порушений і викупити людину від смерті, заплатити за людину, за вчинений нею гріх може лиш безгрішна людина, про яку Господь пророчить у вироку сатані.  
·         То який вирок було винесено сатані?
Хто вірить Богу, той чинить діла Божі, він – від Бога, а хто вірить дияволу, той чинить діла його, той – від диявола. 
·         А тепер читаємо І послання Івана 3:8 «Хто чинить гріх, той від диявола, бо диявол грішив від початку. Тому то з'явився Син Божий, щоб знищити справи диявола».
·         Як ви думаєте: де можна бачити в наш час справи диявола? (Всяке відходження від Слова Божого, всяке зло, смерть, хвороби,неправда, насиля, знущання, крадіж, зневага, гординя, приниження і осуд, боротьба за владу, щоб панувати і попирати іншого, і все, що недобре є справою диявола і його слуг.)
·         Що потрібно було людині, щоб не проходити усіх цих мук, що спричиняє диявол?  (Повірити словам Господа і вчинити так, як Він звелів: «не їж і не доторкайся, щоб не вмерти тобі!».)
·         Де-хто сумнівається в любові Божій до людей і звинувачує Господа у всіх проявах зла.                         
       Ви вірите, що Господь Бог вас любить?
·         Розглянемо монтаж «Весь світ лежить у злі».
·          Прочитаємо Єв. від Івана 3:16 і дізнаємось від Самого Господа чи любить Він нас і кого ще Господь любить. «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне. Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся. Хто вірує в Нього, не буде засуджений; хто ж не вірує, – той вже засуджений, що не повірив в Ім'я Однородженого Сина Божого».
·         Хто знає, а тепер як повинна вчинити людина, щоб спастись? (Прийти до Господа з каяттям за невір'я і всі свої гріхи віддати Йому, Господу Ісусу Христу на Голготу.)
·         Прочитаємо Дії св. Апостолів 2:21. («Кожен, хто покличе Господнє Ім'я, той спасеться».)
·         Діти, хто може покликати Господнє Ім'я? (Хто вірить кожному Слову Господа Бога. Написано: «Без віри Богу догодити неможливо».)
Щоб в людини підтримати віру, Господь дає пророцтва наперед, задовго до того, коли це має статися. За 700 років до народження насіння – Сина Божого, Ісуса Пророк Ісая пророкує:
·         Читаємо Ісаї 7:14.
·         «Ось Діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвеш ім'я Йому: Еммануїл (з нами Бог)».
·         І за 700 років до Христа пророкує Пророк Михей.
·         Читаємо Михея 5:1 про те, звідки, з якого місця прийде насіння, що «зітре змію голову».
·         То звідки має прийти Владика Ізраїлю і всьому світу? (Із Віфлеєму)
·         Читаємо в пророка Ісаї 11:1-2 і дізнаємося з якого роду вийде Син Божий. (із роду  Єссеєвого – Давидового (Єв. від Івана 7:42))
·         Коли народиться Спаситель, – читаємо послання Апостола Павла до Галатів 4:4. (Коли виповниться Господом призначений час ще від закладин світу.)
·         Що ж сталось, коли виповнився час призначений Господом?
·         Читаємо Єв. від Матвія 1:18-25. «Народження Ісуса Христа сталося так. Коли Його матір Марію було заручено з Йосипом, то перш, ніж зійшлися вони, виявилося, що вона має в утробі від Духа Святого. А Йосип, муж її, бувши праведний, і не бажавши ославити її, хотів тайкома відпустити її. Коли ж він те подумав, ось з'явився йому Ангол Господній у сні, промовляючи: «Йосипе, сину Давидів, не бійся прийняти Марію, дружину свою, бо зачате в ній від Духа Святого. І вона вродить Сина, ти ж даси Йому ймення Ісус, бо спасе Він людей Своїх (хто повірить Йому і піде за Ним) від їхніх гріхів. А все оце сталося, щоб збулося сказане пророком від Господа, який провіщає: «Ось Діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануїл», що в перекладі є: З нами Бог». 
          Як прокинувся Йосип зо сну, то зробив, як звелів йому Ангол Господній – і прийняв він дружину свою. І не знав він її, аж поки Сина свого первородженого вона породила, а він дав йому ймення Ісус».
·         Ісус, Син Божий це – те НАСІННЯ, про яке пророкував Сам Господь в Едені, що зітре сатані голову, щоб визволити нас!
·         Читаємо ще Галатів 3:19, 23 і дізнаємося, як беріг Господь людину до пришестя НАСІННЯ. (Дав людині Закон і беріг її під Законом.)
·         Через що люди, Адам і Єва втратили Едем і життя вічне? (Через невір'я)
·         Як ви думаєте: може людина виправдатись перед Господом Богом і знову одержати життя вічне, і повернутись у Новий Едем – Царство Боже? (Може!)
·         Читаємо Галатів 3:24.
·         То як ми можемо виправдатись перед Богом і одержати втрачене? (Виправдатися вірою.)
·         Люди говорять, що вони вірять «по-своєму», (Адам і Єва вірили по-своєму, і чинили по-своєму,  – от  і результат, коли людина вірить по-своєму і чиниить по-своєму. Дорога до Царства Божого – крок за кроком по Слову Божому, а коли по- своєму, то дорога  веде туди, куди попали Адам і Єва – в гріх.)
·         А яка віра може нас виправдати перед Господом Богом?
·         Читаємо Галатів 3:26, 27.
·         Коли і як ми знову стаємо синами Божими? (Через віру в Христа Ісуса! Бо ми всі, що в Христа охрестилися, у Христа зодягнулися! У чиє ім'я охрестилися, у того й зодягнулися, з тим і будемо.)
·         Людина може щось зробити для свого спасіння? (Вона може лиш повірити, що за неї все вже зробив Господь Ісус Христос, і жити по Слову Його! Бо ділами, навіть, самими найкращими, не спасається ніхто! Написано: «Праведний житиме вірою!» А хто праведний? Праведний той, хто говорить  і чинить правду, тобто, як велить Господь. Ярмо Господнє не  важке: завжди радій, допомагай ближньому, поважай кожного, не злослов, слова твої нехай будуть чисті, як молоко, щоб приносили радість слухачеві, не погань своє тіло нарізами, наколками, не погань свій рот брудними словами, а своє серце поганими думками, не вбивай своє тіло отрутою, не ходи ногами, де змії диявольські повзають і за ноги кусають, не давай своє тіло на служіння дияволу. Бог велить тобі: радій у Ісусі. Не прагни тієї радості, за що осуд в державі і  у Господа). 
·         Що саме ми повинні вірити, щоб спастись?
·         Дослідимо Писання:
1). ІІ Послання до Коринтян 15:3-6 «… Христос був умер ради наших гріхів за Писанням, і що Він був похований, і що третього дня був воскрес за Писанням, і що з'явився Він Кифі, потім Дванадцятьом. А потім з'явився нараз більше як п'ятистам браттям…»;

2). Колосян 1:19-23: «Бо вгодно було, щоб у Нім пробувала уся повнота, і щоб Ним поєднати з Собою все, примиривши кров'ю хреста Його, через Нього, чи то земнее, чи то небесне. І вас, що були колись відчужені і вороги думкою в злих учинках, тепер примирив смертю в людськім тілі Його, щоб учинити вас святими, і непорочними, і неповинними перед Собою, якщо тільки пробуваєте в вірі тверді та сталі, і не відпадаєте від надії Євангелії…»;

3). Колосян 2:8 «Стережіться, щоб ніхто вас не звів філософією та марною оманою за переданням людським, за стихіями світу, а не за Христом, бо в Ньому живе вся повнота Божества. І ви маєте в Нім повноту,  а Він – Голова всякої влади й начальства. Ви в Ньому були й обрізані нерукотворним обрізанням, скинувши людське тіло гріховне в Христовім обрізанні. Ви були з Ним поховані у хрещенні, у Ньому ви й разом воскресли через віру в силу Бога, що Він з мертвих Його воскресив. І вас, що мертві були в гріхах та необрізанні вашого тіла, Він оживив разом з Ним, простивши усі гріхи, знищивши рукописання на нас, що наказами було проти нас, – Він із середини взяв його та й прибив його на хресті, роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, – пермігши їх на хресті!»

4). Колосян 3:3 «Бо ж ви вмерли, а життя ваше сховане в Бозі з Христом. Коли з'явиться Христос, наше життя, тоді з'явитесь з Ним у славі і ви»;

5). Солунянам 4:14-17 «Коли ми віруємо, що Ісус був умер і воскрес, так і покійних через Ісуса приведе Бог із Ним. … ми не попередимо покійних. Сам бо Господь з наказом, при голосі Архангела та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі, потім ми, що живем й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом»;

6) І Івана 3:2,3 «Улюблені, – ми тепер Божі діти, але ще не виялось, що ми будемо подібні до Нього, бо будемо бачити, як Він є». І ми станемо подібними Йому, скинувши назавжди це тимчасове тіло поражене гріхом".

·         Діти, ви чекаєте приходу Господа Ісуса Христа?
·         За ким прийде Христос?
·         Прочитаємо Послання до Євреїв 9:28 і дізнаємося за ким прийде Христос: «…не в справі гріха другий раз з'явиться, а з'явиться тим, хто чекає Його на спасіння».  
                
         Як написано, що кожен, хто любить Ісуса Христа, той очищає себе, щоб бути чистим, як Він, – кається в гріхах своїх, залишає свої нечисті діла і йде у хрещенні омитись кров'ю Ісуса, і зайти з Ним в заповіт, бо Христос прийде забрати Своїх, тих, хто любить Його і чекає.
·      
·         Прочитаємо Дії Апостолів 2:38-39. «Покайтеся, і нехай же охриститься кожен із вас В Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів,– і дара Духа Святого ви приймете (Печать Божу)! Бо для вас ця обітниця і для ваших дітей, і для всіх, що далеко знаходяться, кого б тільки покликав Господь Бог наш».

·         Отже, ця обітниця для всіх, не залежно від дати на календарі.
·          Діти, будьте дуже уважні і подумайте добре. Одні люди кажуть: вірити в Бога, а інші кажуть: вірити Богу. В яку групу людей ви віднесли б Адама, Єву і себе?

Складне питання, навіть, для дорослих. Ми всі віримо в Бога, що Він є, що Він Вседержитель, все бачить і чує, і хоче, щоб ми були всі одно у Христі Ісусі , але не всі віримо Богу, кожному Його Слову, як Адам і Єва,  а віримо кожен по-своєму, як хочемо, і що хочемо. Ні, я не суджу нікого, але люблю вас Божою любов'ю і всім бажаю добра, щоб всі ми могли досягнути Царства Божого і вічного життя, щоб не залишитись на палаючій землі. Написано: 2 Петра 3:9 «Не бариться Господь з обітницею, як деякі вважають це барінням, але вам довготерпить, бо не хоче, щоб хто загинув, але щоб усі навернулись до каяття. День же Господній прибуде, як злодій вночі, коли з гуркотом небо мине, а стихії розпечені рунуть, а земля та діла, що на ній погорять…»

·         Прочитаймо, діти, ці чудові слова із Писання: Послання до Євреїв 10:37-39. «Мало, дуже мало, і Той, Хто має прийти, прийде й баритись не буде!»
А «праведний житиме вірою». І «Коли захитається він, то душа Моя його не вподобає». Ми ж не з тих, хто хитається на загибіль, але віруємо на спасіння душі.

Пильнуймо, щоб ми не залишились із своєю вірою біля розбитого корита, коли Господь прийде забрати Своїх, тих, хто вірить Йому, так, як говорить Писання. Єклізіаст 7:29 пише: « … праведною вчинив Бог людину, та вигадок усяких шукають вони! ...»

·         Діти, вірмо Богу і чинімо те і так, як Він говорить у Слові Своєму, в Біблії!
·         Розгляньте малюнки прочитайте ці дорогоцінні слова із Слова Божого, з Біблії. 


            


































































 Біймося, діти, образити     Того, Хто є наше життя, наш   мир, щастя радість, воля,  спасіння і життя вічне, своїм невір'ям, непослухом, зневагою і байдужістю. Нехай наші вуха не будуть  закриті  до Його голосу, що  кличе:  Назад – до чистого  Слова  Божого, до Господа Бога,  Бога Одного, Живого і  Істинного!

·    









 











































































  Прочитаємо ІІ  Коринтянам 6:16-18. «Яка  згода між Божим храм та ідолами? Бо ви храм Бога  Живого, як Бог прорік: «Поселюсь вних і  ходитиму, і буду їм Богом, – а вони будуть народом  Моїм! Вийдіть тому  з-поміж них та й відлучіться, – каже Господь, – і не  торкайтесь нечистого, – і Я  вас прийму, і буду Я вам за  Отця, а ви за синів і дочок  Мені будете, говорить Господь Вседержитель!» Вірою Господу Богу і вірністю Йому ми повертаємось в вічний Едем – іншого шляху нема!
       
        __           Діти, який висновок ми можемо зробити? (Нехай говорять всі, хто хоче.)
·       
                   Вчитель підведе підсумок.     

Ми з вдячністю приймаємо
 жертву Господа Ісуса Христа, оправдання, освячення, і відкуплення від
 смерті  Його кров'ю,
 приймаємо святість,
 праведність, невинність Ісуса,
 щоб вернутись назад в Божу присутність, в Царство Боже, -
в новий Едем.

·         Діти, помолимось всі, хто хоче віддати Богу Господу славу і хвалу, бо лиш Він слави гідний.
·         Заключну молитву проведе вчитель.

·         Молитва.
«Отче наш, Той, що на небі, нехай святиться Ім'я Твоє у всіх народів на всіх язиках. Слава Тобі і подяка, поклоніння і вічна хвала! Дякуємо Тобі, що Ти нас спас у Ісусі Христі. Дякуємо за Сина Твого, принесеного в жертву за гріхи наші. Дякуємо, що Ти так любиш нас, що вчинив в нас Твій храм і живеш Ти в нас, і ми Твої сини і дочки. Просимо Тебе: учи нас, допомагай нам, укріпляй нас, врозумляй нас, щоб нам не доторкатись до нечистого, і не гнівити Тебе, щоб бути завжди з Тобою, і Ти – щоб був завжди з нами і в нас; веди нас у Царство Твоє! В Ім'я Господа Ісуса просимо і дякуємо Тобі за все! Амінь!»

·         Прославимо Господа псалмом
·         Діти, хто хоче прославити Господа?

Відгадай загадки.
                                                                                                                                                                    На землі був дивний край,
Називався просто – «Рай».
Хто відомий, із Буття,
зіпсував усім життя?
(сатана)

Серед квітів, у теплі,
Де перший дім був на землі?
                 (В Едені)

Садять люди вдома сад –
Всі деревця – рівно, в ряд.
Хто в Едемі сад садив,
Силу й милість там явив?
           (Бог Творець)

·         Афоризми.
Без Бога – тяжка дорога.         

Гордість веде до падіння, а покірність до благословіння.

Хто пізнав все, але не пізнав Бога, той не пізнав нічого і залишився дурнем.


     МІЙ ІСУС!

На крилах віри
До Тебе лечу,
Мій, Ісус!
Я співаю і кличу, кричу:
І-і-і-су-у-ус!

Ти – Господь, Ти – Святий,
А я – персть,
Мій Ісус!
Ти – є Бог, Бог Живий!
Слава Тобі і честь!

Кров Святу Ти за мене пролив –  
Я за Тебе держусь!
Мій Ісус!Ти за мене, Господь, Заплатив –                            
О! Ісус!

Навіки з Тобою, Господь,
Буду я.
Мій Ісус,
Я чекаю - приходь!                                                                                 
Ти – надія моя!

Ти – мій захист і щит,
Я – Твоя!
О! Ісус!
Хай до Тебе летить
Ця пісня моя!

Я побачу Тебе,
Як Ти є,
Мій Ісус!
Віддаю Тобі в жертву себе,                                           
І Тобою спасусь!

Боже, Тебе я люблю –
Вже приходь!
Мій, Ісус,
Я Тобі віддаю
Моє серце, -- заходь!

Духом Своїм Ти живи
В мені,
Мій, Ісус!
Буду храмом живим,
Святим – на всі дні!

Всі перепони, геть
 Із путі! - 
Лиш Ісус!
Слава Тобі і честь                                                                                                                             Дорогий мій, Ісус!





        Прийди до підніжжя хреста і віддай                              своє серце Ісусу!

                                 "Дорогий, Господь Ісус, ввійди в моє серце і стань Господом мого життя -- в Ім'я Господа Ісуса прошу і дякую       Тобі!  Я славлю і величаю Святе Ім’я Твоє! Алілуя! Алілуя! Алілуя! Амінь!"


Ні малюнки мої, ні змонтовані картинки не відображають образ Божий, а відображають історичні, правдиві події  Божого Плану спасіння, які відбулися в житті людського суспільства.


Комментариев нет:

Отправить комментарий